Våra partytält

Tält i alla storlekar

Partytält är en smart lösning för att snabbt få en passande festlokal på plats till ett bra pris. Att hyra ett partytält i Stockholm är ett mycket prisvärt alternativ och ger dig mer flexibilitet då det kan placeras just där du vill. Om du har en vacker tomt och gärna vill fira din fest hemma eller om företaget gärna vill ha festen i direkt anslutning till kontoret eller på en annan strategisk plats kan ett partytält vara lösningen.

I vårt breda urval av partytält finner du tält i olika storlek och stil som passar de flesta event och storlekar på grupper. Vi har tält som rymmer upp till 150 personer. Om det behövs ännu mer plats sätter vi samman flera tält till ett större.

Våra tält ställs upp väl förankrade och tål även hårdare väderlek så att ni kan fortsätta festen även om det regnar och blåser en aning utanför. I våra priser ingår leverans och montering samt hämtning av tälten efter att festen är slut.

Vi har även mindre tält som du själv kan ställa upp. Dessa passar bäst för en trädgårdsfest hemma eller som uppställningsplats för mat och dryck vid mingel utomhus.

Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om vårt sortiment och hur vi kan hitta bästa lösningen för dig när du vill hyra partytält i Stockholm!

partytält

Att tänka på när du hyr partytält

När vi levererar och monterar partytält ansvarar du som hyrestagare för att tältplatsen är tillgänglig vid avtalad tidpunkt. Det är också mycket viktigt att du informerar dig om ifall det finns nedgrävda ledningar på platsen då vi måste slå ner tältspik för att partytälten ska stå stabilt. Platsen måste vara tillgänglig utan långa bärvägar eller backar från den plats där vår leveransbil kan ställas upp.

Standardutförande på våra tält är en långsida och två kortsidor utan fönster samt en långsida med fönster om inget annat avtalas.

Vi har tält i olika storlek och stil som passar de flesta event